Vacature specialist industrieel reiniger

Over het bedrijf

Norsco Group is een gespecialiseerd bedrijf die diensten verricht voor ondernemingen uit de mijnbouw en industriële energie sectoren. Klanten kunnen bij ons terecht voor: decontaminatie (ontsmetting) van LSA/NORM contaminaties, schoonmaak en inspectie van materialen. Daarnaast beschikken we over een brede range aan milieu vriendelijke chemicaliën voor vele doeleinden. Met al onze services op één plek bieden wij een totaaloplossing aan onze klanten.

De Norsco Groep is met haar divisies Cleanstream, Pipecare, BMS Development en Norsco Rentals gevestigd in Ter Apel.

 

De functie

Voor de divisie Cleanstream B.V. zijn wij op zoek naar een specialist industrieel reiniger. In deze functie ben je uitvoerend en ondersteunend in de diverse schoonmaak werkzaamheden van specialistische materialen. Je werkt met innovatieve en duurzame reinigingstechnieken waarbij aantrekkelijke opleidingen en doorgroeimogelijkheden geboden worden.  Aangezien je in een klein team werkt is het van belang dat je in een hands-on instelling hebt en goed kunt samenwerken. In deze functie rapporteer je aan de Base coördinator van Cleanstream.

 

Functie-eisen

  • Je bent flexibel, gedreven en nauwkeurig en je hebt veilig werken hoog in het vaandel staan;
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau; affiniteit met metaal is een pré;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs en VCA-Diploma;
  • Je bent bereid opleidingen te volgen tot Stralingsdeskundige.

 

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een technische en informele organisatie met veel ruimte voor persoonlijke groei en eigen initiatief. Wij bieden je een afwisselende functie-invulling met enthousiaste collega’s in een prettige, no-nonsense werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden.

Contactinformatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met onze HR afdeling via info@norsco.com of bel +31 (0) 599 – 58 06 20.